Totalrenovering Vasastan Stockholm - DEKÅ Entreprenad

Totalentreprenad med
högkvalitativt hantverk i fokus

Vi är specialister på sekelskifte och exklusiva renoveringar av privatbostäder i Stockholm.

DEKÅ Entreprenad drivs idag med en tydlig målbild att alltid sätta kvalitet, hantverk och finish i första rummet. Alla som ingår i vårt team av hantverkare, leverantörer och underentreprenörer arbetar för att skapa vackra hem.

Vi är vana vid att hantera exklusiva material och att arbeta i projektgrupper tillsammans med arkitekter, inredare och konstruktörer.

Vi har ett eget snickeri med moderna maskiner där vi kan tillverka det mesta inom fast inredning. Såsom kök, garderober, kommoder, bröstpaneler och listverk.

Vi består av ett team erfarna hantverkare som delar passionen för hantverket. Ett bra hantverk kräver både  kunskap, erfarenhet och fallenhet. 

Tillsammans med våra kunder
skapar vi unika hem med hög finish

Alla renoveringar handlar om ett nära samarbete mellan oss och våra kunder. Den erfarenhet vi har innebär att vi kan hitta lösningar och hjälpa våra kunder att göra de bästa valen för just deras hem. 

Vi är vana vid att samarbeta med arkitekter och inredningsarkitekter vilket innebär att vi är vana vid att bygga efter ritning. 

Vi vet att varje del i en renovering spelar roll och bli väl utförd för att slutresultatet ska bli bra. Vi har därför bildat ett team med olika yrkesgrupper där vi vet att alla gör ett bra jobb. 

Med vår kunskap och vårt noggranna hantverk gör vi våra kunders visioner till verklighet. 

Totalrenovering Vasastan Stockholm - DEKÅ Entreprenad